За проекта

Нашите апартаменти “Golf and Sea” са разположени в комплекс „Лайтхаус голф ризорт и спа“, в сърцето на северното Черноморие на България, само на 40 км от летището на град Варна (или малко повече от половин час пътуване с автомобил). Град Балчик е на 6 км разстояние (или едва 5 минути път с автомобил), а нос Калиакра – на 30 км.

Районът около Балчик се характеризира с неповторимата красота на белите скали, изправени над морската шир, в чиито основи се крият разкошни плажове със ситен пясък. Докъдето стига погледът се разкрива безкрайният морски хоризонт. Зеленото на голф игрищата, синьото на морската шир и бялото на скалите създават неповторима композиция, която дарява радост и спокойствие за очите и ума.

Тук своето място ще намерят и тези, които желаят да имат активна почивка – с прекрасните 3 дизайнерски голф игрища – „Лайтхаус“, „Блексийрама“ и „Тракийски скали“ – и тези, които търсят спокойствие и хармония с природата. Близките градове и курорти като Варна, Балчик, Каварна и Албена предлагат множество забавления, аквапаркове, ресторанти, магазини и за любителите на динамичните почивни дни.Жилищата са изключително просторни и с изчистен и съвременен дизайн. Вътрешното разпределение на апартаментите се отличава с функционалност и практичност – всяка една от зоните предоставя достатъчно пространство и възможности за разполагане на всичко необходимо за уютното ползване на жилището. При строежа са използвани съвременни материали и европейски технологии за удобството на бъдещите обитатели и ползватели. Проектът е с разрешение за ползване и всички необходими строителни сертификати.

Апартаментите, които предлагаме, са с една или две спални. Всички те имат просторни и добре разположени тераси, откъдето можете да се наслаждавате на слънцето и невероятната панорама към морето или към голф игрището по всяко време на деня.

При нас ще намерите апартамента, за който винаги сте мечтали - модерен, просторен, уютен, в самото сърце на прекрасния голф комплекс „Лайтхаус голф и спа ризорт“, на крачки от морския бряг и белите плажове, с всевъзможни услуги и удобства.

Не чакайте повече, свържете се с нас и си подарете заслужено щастие и комфорт!Апартаментите “Golf and Sea” са разположени в центъра на черноморската голф зона на България, в непосредствена близост до три от най-добрите „подписани“ голф игрища в Европа – Лайтхаус“, „Блексийрама“ и „Тракийски скали“ – с прекрасни условия за игра и удивителни гледки към морето.

Голф игрището „Лайтхаус“, при които са ситуирани нашите апартаменти, е проектирано Иън Ууснам. То е с 18 дупки, тип „линкс” и предоставя възможности за игра както на професионалистите, така и на начинаещите в голфа:

 • 18 дупки (по проект на Иън Ууснам);
 • Член на БГА и ЕГА;
 • Пар 71;
 • 6100 m голф игрище;
 • EGA система за наклон - наклон 128;
 • Рейтинг 70;
 • Грийн зони: 11 560 м2;
 • Тий зони: 36 000 м2;
 • Феъруей зони: 222 000 м2;
 • Ръф зони: 580 000 м2;
 • Езера: 5 езера – общо с площ 33 000 м2;
 • Пътеки за колички: 12 км.

 • Голф игрището „Блексийрама“ е разположено непосредствено до голф игрището „Лайтхаус“. Това е първият завършен проект на Гари Плейър в Източна Европа – шампионатно голф игрище с 18 дупки, пар 72, дължина – 6648 метра. С неповторима гледка от висотата на белите скали към впечатляващия морски залив и нос Калиакра.

  Голф игрището „Тракийски скали“, на едва 6 км. от апартаментите, е проектирано от Гари Плейър, има 18 дупки, една от които е разположено на скала навътре в морето.

  Условията за невероятни голф игри са практически идеални и дават възможност на всеки любител на голфа да изпита насладата от предизвикателни и приятни голф преживявания.  В близост до нашите апартаменти “Golf and Sea” има множество туристически и исторически забележителности. Красивият бряг на Черно море е на няколко минути, а неговите скрити заливчета или дълги плажове със ситен морски пясък предоставят чудесни възможности за морска почивка за всички вкусове.

  Белият град Балчик, кацнал на морските скали, едва на 5 минути с кола от нашите апартаменти, крие много възможности за приятно прекарване на времето. Ботаническата градина в Балчик е разположена на площ от почти 200 000 м2 и там можете да се насладите на няколко хиляди растителни вида. Там е разположен и архитектурният комплекс „Двореца“ от началото на 20 в. на румънската кралица Мария.

  В района има много прекрасни заведения с вкусни местния ястия и изтънчени напитки. Мидени ферми предоставят пресни морски дарове за всички любители.

  Прекрасна природа, голяма част от нея попадаща в защитената зона „Натура 2000“, включително и няколко красиви торфени блата с лечебна кал, са в близост. Един от главни маршрути на миграция на птиците от Европа към Африка, „Виа понтика“, минава през този район. През него преминават много видове грабливи, водолюбиви и пойни птици, измежду които 78% от всички бели щъркели и цялата популация на розов пеликан в Европа, както и изключително редките видове царски орел, египетски и белоглав лешояд.

  Тези и още много други прекрасни забележителности са в близост до апартаментите “Golf and Sea” и всеки член на семейството ще намери своето любимо кътче.


  Намерете Вашето жилище

  Сграда апартамент/ ателие (3D визуализация)
  Gc вх. C / ап. 302
  Gf вх. C / ап. 201
  Ge вх. C / ап. 506
  Ga вх. A / ап. 306
  Gd вх. A / ап. 304
  Gc вх. A / ап. 305
  Gb вх. B / ап. 304
  Ga вх. A / ап. 305
  Gb вх. A / ап. 303
  Ge вх. B / ап. 204